-28-29-30 mei 2024-

Het is bijna zover! Op 28, 29 en 30 mei is u welkom bij Maritime Industry in Evenementenhal Gorinchem. Vorig jaar bezochten zowat 8000 binnenvaart professionals de beurs alwaar 320 standhouders er het beste van gaven. Bent u ook zo benieuwd naar wat deze editie voor u in petto heeft? Wij vertellen het u graag:

Inspirerende sprekers

Laat u op dinsdag inspireren door onze keynote-sprekers. Zij delen waardevolle inzichten over de toekomst van de maritieme sector. Leer van hun expertise en ontdek hoe u kunt profiteren van de laatste ontwikkelingen in de industrie.

Innovatieplein

Stap binnen op ons Innovatieplein en laat u verrassen door de nieuwste technologieën, producten en diensten die de maritieme industrie transformeren. Van geavanceerde navigatiesystemen tot duurzame energieoplossingen: ontdek de toekomst van de sector.

Career Event

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Of zoek jij wellicht een (afstudeer)stageplek?
Kom dan op woensdag tussen 13:00 en 18:00 uur naar ons Career Event.
Hier liggen tal van kansen op het gebied van werk en stages binnen handbereik.

Goede doel

Maak kennis met Mercy Ships en sluit aan bij de Charity Lunch op donderdag 28 mei. Een kans om niet alleen te netwerken, maar ook om iets goeds te doen voor anderen. Draag bij aan een betere wereld en geniet tegelijkertijd van een smakelijke lunch.

Maritime Industry 2024
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem – Nederland
28, 29 & 30 mei 2024 – maritime-industry.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *