– 8 augustus 2024 – meegedeeld –

De wereld is onze speeltuin!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Aertssen Logistics haar diensten uitbreidt naar de Verenigde Staten van Amerika!

Ons nieuwe Equipment Processing Center in Rincon (Georgië), strategisch gekozen vanwege de uitstekende infrastructuur en de nabijheid van de haven van Savannah, stelt ons in staat om onze wereldwijde klanten nog beter van dienst te zijn.

Sinds de oprichting is Aertssen Logistics indrukwekkend gegroeid.

In eerste instantie sloegen we een beperkt aantal machines op voor de bouw-, mijnbouw- en landbouwsector. In de loop van de tijd zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste logistieke spelers in Europa!

Ons innovatieve bedrijfsmodel, opgericht in 2016, wordt nu zeer gewaardeerd en we kijken ernaar uit om het verder te introduceren op de Amerikaanse markt.

De nieuwe faciliteit in de VS biedt uitgebreide logistieke diensten, binnen- en buitenopslag en op maat gemaakte technische diensten. Deze uitbreiding ondersteunt fabrikanten van bouw- en landbouwmachines wereldwijd met innovatieve, efficiënte logistieke oplossingen.

De site zal een cruciaal knooppunt zijn voor operaties, waardoor een snellere en efficiëntere service voor Noord-Amerikaanse klanten mogelijk wordt.

Onze hoogwaardige infrastructuur en praktijken hebben geleid tot een toenemende vraag van wereldwijde klanten om deze diensten naar de Verenigde Staten te brengen. De Amerikaanse markt, met zijn grote machinepark en aanzienlijke groeipotentieel, was voor ons een natuurlijke volgende stap.


De opening van het EPC in Savannah markeert de volgende stap in onze internationale groeistrategie. We zijn van plan om de komende jaren extra locaties te openen in Baltimore, Tacoma en Houston om onze klanten verder te ondersteunen!

Aertssen Logistics breidt niet alleen zijn activiteiten uit, maar brengt ook zijn toewijding aan een gezinsgerichte cultuur en veiligheidsmentaliteit naar de nieuwe locatie.

We hechten veel waarde aan het creëren van een ondersteunende, inclusieve en veilige werkomgeving. Deze focus zal tal van werkgelegenheid creëren, economische impact hebben voor de staat Georgia en een positieve bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap!

De verhuizing naar de Verenigde Staten is al succesvol gebleken. Eind mei zijn de eerste machines gearriveerd en de samenwerking met verschillende partners maakte verdere uitbreiding al noodzakelijk. We werken momenteel op 80% van de capaciteit, wat de grote vraag naar en waardering voor onze diensten aantoont.

We zijn ongelooflijk dankbaar voor de reis die we tot nu toe hebben gemaakt en kijken uit naar wat ons te wachten staat. Speciale dank aan ons toegewijde team, wiens harde werk en toewijding deze uitbreiding mogelijk hebben gemaakt.

We willen ook onze partners en klanten bedanken voor hun voortdurende vertrouwen en geloof in ons unieke bedrijfsmodel. De gesprekken die we met u hebben gevoerd, zijn van onschatbare waarde geweest bij het creëren van de toegevoegde waarde waar we allemaal naar streven.

Wouter Clissen

Na bijna 18 jaar bij Aertssen te hebben gewerkt, ben ik verheugd aan te kondigen dat ik de rol van General Manager voor Aertssen Logistics USA op me zal nemen.
Dit is een belangrijke stap, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn gezin, nu we naar Amerika verhuizen.

Omdat ik deel uitmaakte van het team dat Verrebroek heeft opgebouwd, ben ik verheugd om deze nieuwe uitdaging aan te gaan in een andere omgeving en cultuur.
We zullen werken met een mix van bekende gezichten en veel nieuwe, waarbij we nieuwe rollen, verantwoordelijkheden en structuren omarmen.

Ik wil Sam Aertssen en de hele Aertssen Group familie hartelijk bedanken voor hun vertrouwen en steun.
Ik ben ook enorm dankbaar voor het team dat meegaat op deze reis en gelooft in het project dat we samen aangaan.

https://www.aertssen.be/nl/nieuws/aertssen-group-breidt-uit-naar-de-verenigde-staten