Op 5 en 6 november 2024 verzamelen dé experts in internationaal ondernemen in de Skyhall in Brussels Airport voor de Flanders International Business Convention, de next-gen opvolger van onze succesvolle Exportbeurs. Grijp uw kans om rechtstreeks in contact te komen met deskundigen die klaarstaan om al uw exportvragen te beantwoorden.

De buitengewone bijdragen van bedrijven aan internationaal ondernemen verdienen een feest. En dat wordt de afsluiter van de Summit met onze Flanders International Business Awards.

Dit jaar zijn er negen veelbelovende genomineerden geselecteerd. Kom hen persoonlijk aanmoedigen en ontdek hun inspirerende verhalen!

De genomineerden zijn bekend! U bent van harte uitgenodigd hen te komen steunen tijdens de uitreiking van de Flanders International Business Awards

Tijdens deze wervelende awardshow bekroont Flanders Investment & Trade een exportbedrijf, een buitenlandse investeerder én een start-up die onze regio doen schitteren tot ver buiten de grenzen. Maak live mee welke van de 9 genomineerden als winnaars uit de bus komen en netwerk met toonaangevende professionals & experts uit de internationale zakenwereld. 

Interesse? Dan kunt u zich eenvoudig inschrijven via dit formulier. Let op: de plaatsen zijn beperkt. Schrijf u dus snel in om zeker te zijn van uw plek!

Ik schrijf me in →

Wat? 
Awarduitreiking met walkingdinner en netwerkgelegenheden 

Wanneer? 
Woe 6 november 2024, vanaf 18.00 u uur

Waar? 
Skyhall, Brussels Airport
Leopoldlaan, 1930 Zaventem 

Inschrijven? 
Inschrijven om de Awardshow bij te wonen is verplicht. 
Waarom u de awardshow niet wilt missen: 

Beleef vanop de eerste rij de uitreiking van de prestigieuze Flanders International Business Awards. 

Laat u inspireren door experts op het gebied van internationaal ondernemen. 

Netwerk met het binnen- en buitenlandse netwerk van FIT en toonaangevende professionals.